Week-end

Fredagen innebar födelsedagsfest och det blev riktigt lyckat. I princip alla jag ville ha där var på plats och trots lite för mycket alkohol så var det längesen jag hade så trevligt.

Kvällen fortsatte på skeppsbar och det var helt ok. Bäst kanske ändå var avslutningen uppe på Mariaberget med Mats, Johan och Tim. Folköl, sensommarnatt och fint sällskap, kunde inte bli mycket bättre. Klockan sex gav vi upp och gick.

Vaknade klockan tolv av att systern ringde och var lite småsur över att hon fick sova ensam hemma hos mig (förståeligt). Kom hem klockan två och var bakis som ett as resten av dagen. Vegmål på Max och strosande på moderna muséet gjorde mig iaf lite piggare och på kvällen mötte vi upp Mats, Lars, Johan, Johanni, Malle och Linda på Pop Dakar. Lyssnade på fin musik och myster i mörkret. Hela helgen har  varit så jävla värd och det hade bara kunnit bli bättre om även William och Hanna hade varit där.

Idag är jag trött och fortfarande rätt sliten. Bäst just nu skulle vara en bra film, spöregn mot rutorna och fint sällskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback