i must be drunk

"THANK YOU FOR BOOKING WITH RYANAIR" fick jag först till "THANK YOU FOR FUCKING WITH RYANAIR" och sedan till "THANK YOU FOR BORING WITH RYANAIR". Jag är galen.


i'm only happy when it rains

Knepigt men trevligt dygn. Började med en runda på stan med Hanna igår. Sedan åkte vi hem till henne och vilade på sängen i nån timme. Åkte in till Söder och hamnade på en förfest hos en finsk medelålders kusin till Kiia. Festen hölls i en källare i en pianobutik och det var minst sagt surrealistiskt. Vi drack vin, pratade strunt och jag fick spela trummor! Gissa om det var kul, har inte spelat på åtminstone två år.

Vi gick vidare till Debaser och drack öl, lyssnade på musik, dansade gärnet och hånglade. Inte med varandra dock, haha. Det var en fin kväll med massa bra musik, för ovanlighetens skull, och det blev en fin morgon med gratis Sushi-frukost. Eller ja, gratis och gratis men det var inte jag som fick betala. Det var riktigt skönt att komma ut i den friska luften och duggregnet, bakis och dan som jag var.

Ikväll blir det lugna gatan. Jag och Hanna ska gå på bio och kanske ta en fika. Känns som en alldeles lagom aktivitet idag. Men först behöver jag få lite mat i magen. Och egentligen borde jag sova lite också.

take it or leave it

Jag är en mycket dum människa. Jag är dålig på stress och tycker inte om för mycket press. Ändå känner jag mig så stressad och pressad hela tiden att nä jag vär är ledig och kan ta det lugnt så faller jag ner i ett stort svart hål fyllt med depp bara för att jag känner mig ensam och rastlös. Varför inte bara ta det lugnt och känna sig så fruktansvärt jävla glad över att jag faktiskt inte behöver göra NÅGONTING på fyra dagar. Okey, nu måste jag rycka upp mig.

semester

Barcelona i Maj, Paris i September. Sweet!

oh my lord

Idag såg jag det konstigaste jag bevittnat på länge. Inne på ICA stod en udda man som tycktes prata med ungefär alla han såg. Funderade inte så mycket på det eftersom jag hade hörlurarna på och inte hörde ett ord av vad han sa. I kassan såg jag dock att de flesta undvek att ställa sig i samma kö varav de andra köerna växte sig längre och längre medan den som mannen stod i var helt tom.

När jag hade handlat klart och kom ut så satt mannen på en bänk ute på torget och hade köpt sig en Jättfranska. Han kanske är hungrig tänkte jag när han öppnade förpackningen, eller så vill han mata fåglarna trots skylten som sitter bakom honom på väggen som klart och tydligt säger att det är förbjudet. Men nej, mannen tar fram ett par brödskivor och mosar ner dem i sina svarta skinande skinnskor. Med skorna fortfarande på fötterna! Inte för att det finns någon vits med att mosa ner bröd i tomma skor heller, men ändå. Man får ju liksom plats med mer bröd om skorna är tomma. Men varför? Hade han skoskav? Ville han att brödet skulle suga ur svetten från hans varma fötter? Tyckte han att det blev godare om det fick marinera lite först?

Eftersom jag inte är en person som gillar att stirra på andra, hur konstiga saker de än gör, så gick jag snabbt därifrån och fortsatte fundera över vad det är för vits med att stoppa franskbröd i skorna.

temptation waits

Avnjuter lyxfrukost med juice, kaffe och yoghurt och mackor. Snusar för mycket, ligger på soffan och kollar ifatt alla serier som jag inte har hunnit med i veckan. Seg men inte överdrivet. En ganska perfekt Söndag egentligen. Ännu bättre att den faktiskt började hemma hos mig själv och att jag stod emot att ringa det där samtalet eller skicka de där fylle-sms'en som jag kanske(?) inte borde skicka. Jag är stolt över mig själv, inte för att jag hade mått dåligt om jag nu hade skickat dom där sms'en utan bara för att jag bevisar för mig själv att jag kan stå emot. Å andra sidan...ju mer jag tänker på det desto mer korkat låter det...

man vet inte vad man har förrän man förlorar det

Så sa min första kärlek till mig efter att ha gjort slut och sedan bett mig att komma tillbaka senare samma dag. Och visst, det är jävligt sant men man ska inte gråta över spilld mjölk. Det är inte mycket som jag ångrar.