sweet

Stockholm är så jävla sweeeeet. Verkligen. Har traskat runt halva kvällen tillsammans med A längs vattnet på Kungsholmen. Från St. Eriksplan till Fridhemsplan till Gamla stan via Rolandshovsparken. Med tanke på mitt lokalsinne hade jag den perfekta guiden. Kaffe-ruset och den varma kvällen gjorde sitt till också. Känner mig helt översvämmad av bra känslor och det är nästan så att det blir för mycket.

Älskar verkligen vädret just nu, varma sensomrar is the shit. Varmt och soligt men ändå inte så att man behöver svettas som en gris. Svala kvällar men ändå inte kallt så man behöver frysa. Och ljuset! Det bästa av allt. Solen blir så gul och varm och det lyser liksom runt allt. Eller så är det bara jag som är i eufori.

SnusET

Tänk vad tuff jag är som sitter här och snusar lössnus. Om det inte vore för att det är så jävla messy och äckligt att krama när man har långa naglar så skulle jag göra det hela tiden. Dessutom skulle det vara fruktansvärt osmidigt och inte minst nasty att spotta ur på tunnelbanan.

lättroad, jag?

Lindsey säger:

nu måste jag nog sova :'(


malle! säger:

sov så sött!


Lindsey säger:

du med, när det är fags


Lindsey säger:

hahahaha fags!


malle! säger:

hahaha


bored, much

Jag känner mig som ett barn på julafton. Inte uppspelt och förväntansfull utan uttråkad och som att tiden går oootroligt långsamt. Om man åtminstone kunde få vara lite uppspelt! Kom hit och lek med mig för fan.

oh no

Jag tror minsann att min gamla (o)vän söndagsångesten har hittat tillbaka. Inte coolt.

miss my friends

Lindsey säger:

du skulle vart här och ätit bakismat och kollat på film med mig william!

Will säger:

frestas inte!

Lindsey säger:

=)

Will säger:

fy fan vad det hade vart guld värt...

Lindsey säger:

ja verkligen!


dött

Hade ju hoppats på lite heta span på debaser igår men det var dåligt med. Och trots att både hanna och jag hade potentiella män att hooka upp med så sket det sig. Jag fick sällskap en bit hem men jag hade ju hoppats på att sällskapet skulle följa med hela vägen ;) Well well, trevlig kväll med bra musik var det i alla fall. Måste jag sluta obsessa över män för det blir jävligt mycket roligare då.

pretto

Alltså, jag borde skaffa en kategori för "Titta INTE". När konst bara finns för att provocera och det bara är provokationen i sig som är syftet och inte budksapet, då är det i mina ögon ointressant. Speciellt om det dessutom inte är snyggt. Och då är inte jag den som är den och tycker att konst bara är det du kan hänga på väggen i vardagsrummet.

Men tycker man att konst är en video med nån snubbe utan brallor som sätter sig på en stol med hål i så man ser anus och kuken så ska man definitivt gå. Själv kunde jag knappt trycka undan en skrattattack så jag gick resolut därifrån med orden "nu går vi, annars skrattar jag ihjäl mig". Tydligen var det inte bara jag eftersom raden med kulturnissar bakom oss började skratta även de. Jag gav dem tillåtelse.

dagens helgon-mailskörd


Mail nr 1, från bulleby2 (hello? kan man heta så ens en gång?) 

"Hey..
allt bra?? du ser strålande ut... vad gör du i kväll?? har du lust att träffas en kväll?? kram
"

Jaja, det klarar man väl av, även fast det verkar lite väl påfluget. Nej tack, jag vill inte träffas nån kväll.Mail nr 2. från SexChrister (här för söker han leva upp till sitt namn)

"Ah..... Du är såå läcker!
Käkar du p-piller så att man får spruta i dig? Eller är det kådis som gäller?
"

Gå och spruta i någon annan! Eller ännu bättre, gå och spruta på dig själv för  jag är tveksam till att någon annan skulle vilja bli nersaggad av dig.

lat anyone?

Kidsen (min tiny kusin) har lärt mig att man inte skriver "hur mår du?" eller "vad gör du?" längre. Det räcker tydligen med "hmd" och "vgd", dessutom utan frågetecken. Jo tack, jmb. ltb. ikfjdöl. däb. (Översättning; Jo tack, jag mår bra. Lite trött bara. Ikväll får jag dricka öl. Det är bra.)

att dra alla över en kam

Jag och Hanna har diskuterat det här många gånger och vi har kommit fram till följande; Det finns fler grabbar som blir skrajja och tror att man vill ha ett förhållande bara för att man vill ligga lite, än det finns brudar som verkligen vill ha ett förhållande.

Nu ska jag äta glass, min grannes frys är trasig och därför gav hon det till mig. Hon är snäll.

Imorrn ska jag troligtvis dricka öl på Debaser.

Long time no update


Gävle är bra. Imorgon åker jag hem, oj så fort det gick. Ikväll ska jag satsa på en perfekt fylla. Sommaren har spenderats med alldeles för mycket jobb och alldeles för lite alkohol. Skandal.