Long time no update

Har blivit lite dåligt med bloggande men det känns så onödigt att skriva bara för skrivandets skull.

Helgen har varit fin. Började med besök i Skarpnäck hos Tims familj, vi åt mat och skrattade en hel del. Bland annat åt konstverket Irak, superhjälten (eller superskurken) Toastmaster som vi uppfann tillsammans med hans hantlangare rostbröden och mortal enemy marmelad och en hel del annat lika internt.

Vaknade sent på Lördagen och träffade Tims mycket trevliga vän Kristoffer och gick på äventyr. Fick god mat igen och tog oss sen ut till Hanna där vi drack vin och hade trevligt med henne och Kiia. Mötte Henrik på tunnelbanan och gick sen till Maire Laveau. Vi drack öl och dansade oss svettiga. Åkte hem till mig och stupade i säng.

Söndagen började med lyxfrukost a la frallor, té och juice. Vi latade oss framför andra avsnittet på Twin Peaks och efter det bestämde jag mig för att det var dags att göra lite nytta. Sagt och gjort tog vi tag i diskberget, tvättberget och dammhögarna. Lagade sen potatis och broccolisoppa och åkte in till stan för att se Marie-Antoinette med Tims föräldrar, Sanne (syster) och Jocke. Mycket trivsam film.

Nu är det måndag, tillbaka till skolan och verkligheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback