Helgen

Det har varit en finfin helg. Den började i Fredags med vattenpipa och god vänners lag. Blev lite spontant en fest där det helt plötsligt befann sig fyra Gävlebor och Tim. Trevligt värre. Vi drog ut till Carmen som var ok men så jävla varmt. Hett i fel bemärkelse. Sedan Skeppsbar som var rätt trist, lite folk och tråkigt folk. Vi avslutade på Debaser och det var faktiskt jävligt mycket schysstare än det brukar vara. Jag och Tim shakade loss på dansgolvet och Sara var tyvärr lite nere och satt mest ner. Klockan fyra stupade vi i säng trötta som få.

På Lördagen åt jag och syster frukost i KistaGallerian och strövade runt lite. Sa Hej då på plattformen och jag åkte hem till Tim som troligtvis fortfarande låg och sov. Kvällen spenderade jag, för första gången på två veckor, helt ensam. Det var skönt men lite ovant. Tänk vad snabbt man anpassar sig.

Igår mötte jag upp Hanna för en fika vid Odenplan, det blev som vanligt en massa snack. Jag beundrar Hanna som står ut med allt mitt pladdrande för mer ofta än sällan har jag alldeles för mycket att säga. Fick ett sms från Adam precis när jag tänkte dra mig hemåt så det fick bli en till fika, vid Mariatorget den här gången. Efter det var vi båda rätt hungriga så vi tog oss hem till mig för film och mat. Tim slöt upp och hjälpte mig med maten som smakade riktigt bra trots tomatsås på burk, pasta och konservchaminjoner. Inget kulinariskt mästerverk men ändå helt ok. Kollade sedan på "Thank you for smoking" som var  schysst  fast den kanske inte riktigt vägde upp till förväntningarna.

Adam gick vid tolv och jag och Tim kröp ner i sängen och jag läste högt ur "Something at the window is scratching - children's tales for disturbed children". Klockan tre somnade vi, vilket är alldeles för sent när man ska upp igen klockan sju. Disciplin vart har du tagit vägen?? All in all, en perfekt helg.

Kommentarer
Postat av: ann

jag tycker inte alls 'thank you for smoking' var bra. det enda som var roligt var väl när de drev lite med USA, hehe.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback