Nasty

Igår gjorde jag för första gången en anmälan mot någon. En anmälan om sexuella trakasserier till på köpet. Ingen ska få klämma mig på tuttarna ostraffat.

Det började med att Hanna och jag satt i skolan vid datorerna, helt plötsligt ställer sig en snubbe bakom Hanna och frågar om en penna. Hon blir livrädd och hoppar till men jag förstår aldrig varför. Eftersom hon inte har en penna erbjuder jag honom en istället. Han tar pennan, går iväg och kommer tillbaka efter ett tag, lägger pennan på bordet genom att sticka in den under min arm som ligger på bänken. Samtidigt som han drar tilbaka handen passar han på att klämma lite. I det ögonblicket förstår jag varför Hanna hoppade till, han hade ju gjort samma sak på henne! Om jag inte hade blivit så fruktansvärt förvånad hade han fått veta att han lever.

Senare samma dag när vi kommer ner i datasalen ser vi samma snubbe göra precis samma penntrick med en annan tjej. Vi började diskutera och det visar sig att det är minst fem tjejer den dagen som råkat ut för samma sak. Någon av tjejerna tog tag i det hela och dagen efter fick vi ge vittnesmål till några poliser som varit på uni och pratat med ett tiotal andra tjejer som råkat ut för samma sak, och det är bara under en dag!

Lite senare ringer de från polisstationen och frågar om jag vill vara med på en gemensam anmälan mot snubben. Klart som fan att jag ville det!  Som det är nu skulle de inte göra något men om det hände igen så skulle de "avlägsna" honom, vad som nu menas med det. Det var psykvarning på snubben som polisen så fint uttryckte det. Om nu så är fallet varför "avslägnar" man honom inte på en gång? Räcker inte tio vittnesmål? Det betyder ju faktiskt att det har hänt igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen och igen! 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men gud vilken sjuk människa!! Bra gjort att göra en anmälan! Jag hade nog blivit så förvånad/brydd/fundersam och inte tänkt på att anmäla, men det ska man ju självklart göra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback